Za močne lase, kožo, nohte, sklepe in kosti

  Za več informacij nas pokličite na: 040 235 340

ZINT
KOLAGEN -  

edini kolagen na trgu, pridobljen iz govedi, krmljene s travo na prosti
paši!

Pomembno pred izbiro kolagena!   90 % zalog kolagena, ki se nahaja v našem telesu, je kolagen tipa 1 in 3!

 

izdelkov - vrednost
 

Zakaj s kolagenom jemati tudi vitamin C?

Brez vitamina C tudi tvorba kolagena v telesu ni mogoča

 • Vitamin C je nujno potrebna snov za tvorbo kolagena v telesu
  Brez njega ga telo preprosto ne more proizvesti. Potreben je za shranjevanje in sintezo kolagena.

 • Naše telo ima lahko na voljo dovolj aminokislin, ki so potrebne za gradnjo novega kolagena, vendar če nima zadosti vitamina C, ga ne more ustvariti!
  Ko se v telesu ustvarja nov kolagen, se pri tem porablja tudi vitamin C, saj se kombinira z aminokislinami,  kot so lizin, glicin in prolin,. Prvi predhodnik tvorjenega kolagena se imenuje "prokolagen". Iz prokolagena se lahko tvorijo druge vrste kolagena v obliki trojne vijačnice, vitamin C pa se uporablja tudi v tem koraku.

 • Pomanjkanje vitamina C je enako pomanjkanju kolagena!
  Naše telo nenehno proizvaja kolagen za vzdrževanje in popravilo vezivnega tkiva, ki ga izgubljamo zaradi vsakodnevne obrabe in poškodb, ki jih povzročajo prosti radikali. Brez vitamina C je tvorba kolagena prekinjena, kar se pokaže v številnih težavah po celem telesu (bolečine v sklepih in mišicah, suha in razpokana koža, lomljivi nohti ...)

 • Koliko vitamina C pravzaprav potrebujemo dnevno?
  Priporočena dnevna doza za vitamin C je zelo nizka (80 mg dnevno). Kot osnova je bila vzeta doza, ki je potrebna za preprečitev skorbuta. Skorbut (angl. scurvy) je bolezen, ki jo povzroči pomanjkanje vitamina C. Eden od glavnih znakov skorbuta je vnetje in krvavenje iz dlesni. Vendar pa so potrebe telesa po vitaminu C dosti večje, kot samo 80 mg dnevno (vsaj 500 - 1000 mg dnevno).

 

Ester vitamin C z bioflavonoidi 90 tablet

 • 500 mg x 90 vegetarijanskih tablet - zadostuje za 3 mesece

 • proizvajalec: American Health (ZDA)

Nekisla oblika vitamina C. Omogoča visoko stopnjo absorpcije in ostava v krvnem obtoku 24 ur s samo enim odmerkom.

 • Najbolj prodajana oblika vitamina C na svetu!

 • Ester-C® je drugačen od običajnih vitaminov C.

 • V naravi ne boste našli vitamina C samega. Vedno je vezan na mineral. Ester-C® je vezan na mineral kalcij in ima dodane bioflavonoide.

 • Točno tak, kot je vitamin C v naravni obliki.

 • Taka oblika vitamina C omogoča visoko stopnjo absorpcije in omogoča, da v belih krvničkah (del imunskega sistema) ostane 24 ur.

 • To je glavna lastnost, ki ga razlikuje od običajnega vitamina C, kjer začne njegova vrednost po 2 urah v telesu upadati.

 • Običajni vitamin C je zato treba vnesti v telo 3 do 4 krat na dan, Ester C pa vnesem samo enkrat dnevno.

Ester Vitamin C 500 mg  - 90 tablet

Stanje: na zalogi

Koda:

17.90 €

Količina:

Ester-C® je najbolj prodajana blagovna znamka vitamina C na svetu!

Vitamin C 500 mg z bioflavonoidi ESTER-C®
 

Prehransko dopolnilo - 90 vegetarijanskih tablet

Priporočena dnevna količina: 1 tableta

Navodila za uporabo: vzemite 1 tableto na dan na tešče ali z obrokom.

Shranjevanje: Shranjujte pri temperaturi do 25 C, zaščiteno pred vlago in svetlobo.
 

1 tableta vsebuje:

Količina %PDV

Vitamin C (kot Ester-C® kalcijev askorbat)

500 mg 625 %

Kalcij (kot Ester-C® kalcijev askorbat)

55 mg 6 %

Citrusov kompleks bioflavonoidov

Citrus bioflavonoidi (lupine in sadje), sladka pomaranča, mandarina, citronka, limona, ekstrakt acerole, rutin, kompleks hesperidin (lupine), naravno prisotni metaboliti vitamina C.

200 mg *

* Priporočen dnevni vnos (PDV/RDA) ni določen

 

Sestavine: Vitamin C (kalcijev askorbat), rastlinska celuloza, citrusov kompleks bioflavonidov, kalcijev silikat, rastlinska stearinska kislina, kalcij (kalcijev askorbat), rastlinski magnezijev stearat, naravna glazura palminih listov.

 

NE VSEBUJE: glutena, kvasa, pšenice, mleka ali mlečnih derivatov, laktoze, soje, jajc, grenivke, sladkorja, škroba, konzervansov, umetnih barvil, brez umetnega okusa, brez natrija.

Brez-GSO (gensko spremenjenih organizmov)


Primerno za vegane.


Proizvajalec: American Health (ZDA)

Ester C ostane v krvi 24 ur - vzamete ga samo enkrat dnevno.

V tem se razlikuje od običajnega vitamina C!

Ester C ostane 24 ur v belih krvničkah!

Ester-C® zagotavlja 24-urno imunsko podporo, zato ga je potrebno vzeti samo enkrat na dan. Posebno je bil razvit v ta namen, da se absorbira v sistem in ostane belih krvnih celicah, ki so pomemben del imunskega sistema telesa.

 

Učinkovita absorpcija v bele krvne celice

Ester-C® je patentirana formula vitamina C, v kateri so prisotni naravni metaboliti. Metaboliti pomagajo izboljšati absorpcijo vitamina C v bele krvne celice, ki so pomemben del našega imunskega sistema.

 

Nekisel in nežen do želodca

Ester-C® je edinstven med vsemi vitamini C na trgu, saj v postopku pridelave nevtralizirajo njegov pH, zaradi česar je nekisel in nežen do želodca.

Ester-C® v enkratnem dnevnem odmerku 1000 mg zagotavlja 24-urno imunsko podporo in močno antioksidativno aktivnost, na katero lahko računate.

Zakaj je Ester C tako poseben vitamin C?

Odstotek sprememb (%) vitamina C

v belih krvnih celicah v 24 urah

običajni vitamin C

Primerjava pokaže, da je vsebnost Ester vitamina C v belih krvničkah tudi po 24 urah po zaužitju še vedno 50 %, medtem ko pri običajnem vitaminu C upade pod 10 %.

Drug zanimiv podatek iz te primerjave: 2 uri po zaužitju začne vrednost običajnega vitamina C upadati, medtem ko Ester C ohrani svojo vrednost. Še več, 4 ure po zaužitju vrednost Ester C začne naraščati do 50 %! Vse to omogoča posebna - patentirana sestava Ester C.

Zaradi teh lastnosti je Ester C najbolj prodajan vitamin C na svetu!

Filozofija Ester C® je preprosta: nikjer ni v naravi ne boste našli vitamin C sam, ne da bi bil vezan na enega od mineralov.

 

Ester-C® vitamin C, je vezan na kalcij (kalcijev alkorbat). To je edinstvena, zaščitena oblika vitamina C. Samo Ester-C nudi tako obliko vitamina C.

 

Pri naravnem postopku pridelave je končni proizvod pH nevtralni proizvod, ki vsebuje naravno prisotne metabolite vitamina C. Ti metaboliti aktivirajo molekule vitamina C, kar olajša telesu, da jih transportira iz celice v celico za številne koristi za zdravje.

V Ester C je
dodan mineral kalcij, da nevtralizira pH in olajša prebavni proces ljudem, ki so občutljivi na kislino. Veliko ljudje ugotovi, da njihov želodec postane razdražen, ko jemljejo običajno oblike vitamina C. Toda Ester-C® je edinstveni metabolit - je nekisel in prijazen do želodca.