Za močne lase, kožo, nohte, sklepe in kosti

  Za več informacij nas pokličite na: 040 235 340

ZINT
KOLAGEN -  

edini kolagen na trgu, pridobljen iz govedi, krmljene s travo na prosti
paši!

Pomembno pred izbiro kolagena!   90 % zalog kolagena, ki se nahaja v našem telesu, je kolagen tipa 1 in 3!

 

izdelkov - vrednost
 

Rezultati - izjave uporabnikov

 

Spodnje izjave so resnične in niso izmišljene!
Povzete in prevedene so iz tujih spletnih forumov.


Najboljši kolagen do sedaj!

Najboljši od vseh kolagenskih praškov, ki sem jih kdajkoli preizkusila, saj se popolnoma raztopi in ima zelo malo okusa. Kolagen lahko zmešam v kavo, mleko ali sok in ne vpliva bistveno na teksturo ali okus. Včasih ga zmešam v jogurt ali ovseno kašo, zelo rada pa ga vmešam v različne juhe. Mislim, da moji sklepi lažje prenesejo obremenitve, kot sta vrtnarjenje in pilates, odkar jemljem Zint kolagen. Moja zapestja so na primer pri vrtenju vedno pokala. Zdaj po vsaj pol leta uporabe kolagena pa nič več.
kolagen rezultati prej potemOdličen izdelek, odlična cena

Zint kolagen uporabljam že več kot leto dni. Eno zajemalko kolagena dam zjutraj v svojo kavo. Kolagen je brez okusa in se takoj raztopi. Lase mi rastejo hitreje, koža je bolj gladka in sijoča. Obožujem ta izdelek.

 Enostaven dodatek k moji prehrani

Kolagen se z lahkoto zmeša v mojo jutranjo kavo. Imam močnejše nohte, ki se ne luščijo in ne upogibajo toliko, moji lasje pa so spet zdravega izgleda.

 Zelo zadovoljna

Moje izkušnje: neverjetni rezultati za rast nohtov in zdravje nohtov, enostavno raztapljanje v vodi.

Moje prepričanje: Hidrolizirani kolagen tipa 1 in 3 je najboljši izdelek za kožo, lase, nohte in vezivna tkiva.

O Zintu: Všeč mi je, da je iz govedine, hranjene s travo, ugodna cena.

 Odlični rezultati!

Ta stvar je super! Kolagen mi je zelo pomagal pri bolečinah v ramenih!!! Prav tako opažam, da moja koža na obrazu izgleda veliko lepše in bolj gladko in celo na nogah! Ne predstavljam si, da ga ne bi jemala vsak dan!! Vsako jutro dodam eno zajemalko kolagena v čaj ... nima pravega okusa in se dobro meša z vročimi tekočinami (in tudi s hladnimi tekočinami!) Zdaj sem kupila svoje četrto pakiranje!

 Dober kolagen. Hitro se raztopi

Dober kolagen. Hitro se raztopi. Brez okusa (morda malo okusa, vendar ne tako močan, kot druge znamke). Vidi se, da pomaga moji koži in zagotovo pomaga pri nohtih. So veliko močnejši. Ni mi jih treba več lakirati z gel lakom, da se ne bi več lomili! Na splošno jem veliko mesa in beljakovin, vendar so bili moji nohti vedno zelo šibki in so se pogosto zlomili. Veliko bolj čvrsti so po 3 mesecih uporabe kolagena.

 Dajte mu mesec dni časa in navdušeni boste nad spremebami!

Obožujem Zint kolagen. Zdaj ga jemljem že 6 mesecev in sem res opazila VELIKO razliko v svojem telesu. Manj bolečin, zbadanj in pokanja sklepov. Čas okrevanja po telesni vadbi je veliko hitrejši kot prej. Včasih po naporni vadbi nog so bile noge še vedno boleče, utrujene in občutek šibkosti je trajal še teden ali več. Zdaj sem kot nova 1 do 2 dni po vadbi. Resnično je pomagal tudi moji prebavi. Priporočam jih mnogim ljudem, tudi oni so imeli odlične rezultate. Z jemanjem nadomeščate osiromašeni kolagen v telesu, ki se je z leti izčrpaval. Ne pričakujte, da je to hiter proces in da boste po eni uporabi občutili razliko, ker pač to ne deluje tako. Dajte mu mesec dni časa in občutili boste razliko. Potem ko sem ga jemala 3 mesece in mi ga je zmanjkalo nekaj tednov, sem se že skoraj že dogovorila za termin pri zdravniku, saj so me sklepi po celem telesu spet začeli boleti. Naročila sem Zint kolagen in a po enem tednu jemanja sem se je spet počutila odlično.

 Obožujem ga!

Moja koža je sijoča, lasje bujno rastejo, nohti so močnejši in bolj sem pozorna in osredotočena! Pravkar sem začela z jemanjem svojega drugega pakiranja. Obožujem ta kolagen !!!!

 Moje novo skrivno orožje

Všeč mi je ta izdelek. V vodi se popolnoma raztopi in ni zaznati neprijetnega okusa. Že po nekaj tednih jemanja sem opazila dokončno izboljšanje moje kože ... videz, gladkost, mehkobo in elastičnost. Tudi pri sklepih sem opazila izboljšanje. Večina bolečin in togosti v sklepih se je občutno zmanjšala. Zaradi bolečin in bolečin v sklepih sem jemala glukozamin hondroitin in kurkumo, zdaj jemljem le ta kolagen v prahu in deluje precej bolje. Je cenovno ugodnejši od drugih dodatkov kolagena in je odličen za tiste, ki ne marajo goltati tablet.

 Lepša koža, bolj čvrsti nohti

Zint kolagen uporabljam 2 meseca. Tu je nekaj prednosti, ki sem jih ugotovila:

  • Moja koža se je očistila in izgleda mlajša. Drobne črte in gube so se zmanjšale, koža je spet napeta in mlada (stara sem 45 let). Ljudje mislijo, da imam 35 let ali manj.

  • Moji nohti so daljši in močnejši.

  • Za desnim kolenom sem imela krčno žilo. Zdaj je žila komaj vidna.

  • Imam zelo žilave, koščene roke ... v zadnjih 10 letih me je to spravilo v zadrego, ker so moje roke videti 25 let starejše, kot so dejansko. Zaradi tega se izogibam gledanju v roke. Vendar sem pravkar opazila, da imajo moje žile manj izstopajoč videz in kosti niso več tako opazne. Pravzaprav opažam, da so se mi roke malo napolnile in so videti bolj mladostno .... to je čudež!
     

 Naredi mojo kožo mladostno

Vsako jutro v kavo vmešam zajemalko Zint kolagena. To počnem že več kot 1 leto in na izgled kože dobivam veliko komplimentov. Nekateri me vprašajo, katera ličila Uporabljam. Ne uporabljam ličil in imam 62 let, zjutraj nanesem rdečilo in šminko in to je to ... Prej sem uporabljala drugo znamko kolagena, ki se je težko zmešal s tekočino. Zint kolagen je najboljši doslej.